top of page

DIY box na hračky

18 dní a jsou tu Vánoce. Svátky, při kterých rodina drží pospolu, kdy je dovolena kýčová výzdoba, teplé ponožky, horká čokoláda a to vše za sledování pohádek při sladkém nicnedělání a troše toho obžérství :) Pro mnohé chvíle pohody, radosti a hlavně (rodiče, upřímně, není to ten pravý důvod proč si člověk zase zamiluje Vánoce?) té jiskře v dětských očích a tajúplných úsměvů!

Možná už máte vše nakoupeno nebo ještě ladíte poslední radosti, které by potěšily vaše nejmenší. A že je z čeho vybírat! Nabídka je obrovská a lze sehnat opravdu téměř vše, na co si vaše děti vzpomenou. První otázka, kterou si jako rodiče možná pokládáte je, co by vaše děťátko bavilo - s čím si hraje, co má rádo, která hračka by mu udělala radost a měla - vzhledem k jeho věku - smysl.


Stejně jsem přemýšleli i my nad dárky pro naši 15 měsíční holčičku. A protože nás oba moc baví tvořit, rozhodli jsme se pár dárků sami vyrobit, a protože se nás na ně naše kamarádi ptají, budu je sdílet také s vámi :)


DŘEVĚNÁ BEDÝNKA

A čím jiným začít, než dřevěným boxem na hračky, který využijí v každém věku. My v něm máme plyšáky, ale super by mohl být také jako dekorace (na polštářky, dečky), nebo bedýnka na knížky, hračky - prostě cokoliv vás napadne :)


BUDETE POTŘEBOVAT

  • Dřevěnou bedýnku (tato je rozměr 23x40x30cm - z OBI za 299,-)

  • Pojízdná kolečka (neotočná z OBI za 19,-)

  • Šroubky 8ks

  • Barvy (nejlepší jsou barvy Balakryl, které jsou bezpečné pro děti)


Pokud nechcete mít bedýnku přírodní, nejprve ji natřete barvou, kterou jste si vybraly. Já jsem na bedýnku použila bílou barvu a poté ji barevně dozdobila - z jedné strany jsou růžové proužky, z druhé strany jméno Lilly a srnečka.


TIP: Pokud byste chtěly kreslit, ale

- stejně jako já - nejste příliš velké malířky, doporučuji obrázek obkreslit a to pomocí papíru nebo dataprojektoru, kde si obrázek promítnete na box a pak už jen barvami domalujete :)


Inspiraci na motiv můžete najít na Pinterestu, kde mají spousty krásných nápadů a výtvorů.


Celková cena bedýnky je cca 380Kč (bez barev).


Za mne je to krásný tip na dárek, který je praktický a děti si s ním vyhrají.

82 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page